Adviseur
Complete producties
Graag ben ik vanaf het begin betrokken bij de organisatie van volledige producties: vanaf de conceptontwikkeling van boek, tijdschrift, nieuwsbrief, jaarverslag of website tot het (laten) schrijven van de teksten.

Adviseur
Mijn intensieve betrokkenheid bij een project leidt vaak tot een adviseursrol naast die van auteur of onderzoeker. In die combinatie van vaardigheden komen mijn kwaliteiten ook het beste tot uiting.

Bladen maken

Restylen
Begin 2008 voltooide ik de restyling van het tijdschrift van De Wegwijzer. Ook breidde ik de redactie fors uit met auteurs en fotografen en verstevigde ik de wat verwaterde band tussen redactie en vereniging.

Voor mijn dissertatie over Neerbosch deed ik de beeldredactie en begeleidde ik de vormgever zodat het eindresultaat voldeed aan mijn eigen wensen. Voor Telecommerce Magazine zette ik nieuwe rubrieken op, voor DHV was ik betrokken bij de restyling van bestaande bladen, rubrieken en de opzet van een boekenserie.


Telecommerce Magazine

Pitchen
Om een opinie in vakbladen of (landelijke) kranten te ventileren, help ik bij het ‘pitchen’ van artikelen in de media. Als journalist weet ik uitstekend op wat voor informatie een redactie zit te wachten.

Artikelen in vakbladen
Voor consultants van onder meer PwC Consulting (nu IBM) en DHV schreef ik artikelen in vakbladen zoals Banking Review , Sales Management en RO Magazine. Soms deed ik dat onder eigen naam, maar ook als ghostwriter. Op dezelfde wije schreef ik columns in nieuwsbrieven en vaktijdschriften.